Tot de dag van vandaag is onze formule een succes.

Over Admarcon

Admarcon is sinds 1987 actief op het gebied van administratieve en fiscale dienstverlening.

Elke onderneming heeft er belang bij dat de administratie op orde is en dat op elk gewenst moment financiële informatie beschikbaar is. Het is van belang dat elke ondernemer weet hoe zijn onderneming ervoor staat, maar ook banken, belastingdienst en andere instanties vragen vaak actuele financiële informatie op.
Het up to date hebben van de financiële informatie neemt, gezien de economische ontwikkelingen, een steeds belangrijkere plaats in bij het ondernemen.

Doelstelling bij de start was om een totaal andere dienstverlening te bieden dan die wij bij collega’s zagen. Tot de dag van vandaag is onze formule een succes.

Wij zijn de ideale partner voor:

Wij kunnen helpen bij:

Regio:

Kennis en ervaring

Al onze medewerkers hebben een gedegen HBO opleiding op ons vakgebied en volgen jaarlijks diverse cursussen om up to date te blijven op ons vakgebied. Dit staat garant voor de kwaliteit van onze medewerkers en onze werkzaamheden. Zo bent u er altijd verzekerd van dat al onze werkzaamheden gebaseerd zijn op de meest recente ontwikkelingen op ons vakgebied.

Volledige administratieve ontzorging

De laatste jaren neemt de complexiteit van regelgeving erg toe. In een razend snel tempo wijzigen belastingwetten, arbeidsrecht en ondernemersrecht. Als ondernemer moet je soms, boekhouder, fiscalist,  jurist en ondernemer tegelijk zijn om een onderneming te kunnen leiden.  Wij kunnen een deel van deze werkzaamheden voor de ondernemer verzorgen.

Ons administratiekantoor kan uw gehele administratie verzorgen,  van het boeken van alle stukken tot en met het verzorgen van alle fiscale aangiften. Desgewenst kunt u zelf de dagelijkse boekhouding doen en verzorgen wij de controle en het opstellen van de jaarrekening met de daar bij behorende belastingaangifte. Dit kan zowel op uw eigen software als op een online boekhoudpakket.

Tevens kunnen wij ondernemers bijstaan op diverse juridische gebieden.

De uitgevoerde werkzaamheden worden aan het eind van iedere maand waarin deze zijn verricht op overzichtelijke wijze gefactureerd.

Partners

Admarcon werkt samen met de volgende partners: